» Kraken gaat door!
Foto geen haken kruizen , maar huizen kraken!

>>we steken liever ons kop in het zand blijkbaar>>

26 maart 2009: landelijke petitie tegen het kraakverbod

Een petitie aan de kamerleden wordt gelanceerd. Vele maatschappelijke en culturele organisaties en individuen steunen de petitie. In de petitie wordt verzocht * Om kraken van langdurig leegstaand vastgoed niet onder de strafwet te brengen; * Om bij de invoering van wetgeving ernstig rekening te houden met de mensen die daardoor hun woonruimte zullen verliezen; * Om het beleid ter bestrijding van leegstand te enten op de woningnood; * Om kraken niet als een onoverkomelijk probleem te zien voor ondernemers, maar leegstand en woningnood als een groot probleem voor de samenleving.YEAH RIGHT


===========================================

De spandoekenactie is van start gegaan tijdens het eerste debat in de Tweede Kamer over het kraakverbod (zie: http://www.indymedia.nl/nl/2009/09/61516.shtml). Met een spandoekenactie op het eilandje in de hofvijver, en een spandoek dat is opgehangen aan een leegstaand pand tegenover de Tweede Kamer.

Hierbij is een oproep gedaan aan alle gekraakte, gelegaliseerde, en sympathiserende panden om ook een spandoek op te hangen. Met name voor de gelegaliseerde panden zijn de geel-zwarte spandoeken, met de tekst “Mede mogelijk gemaakt door de kraakbeweging” weer uit het stof gehaald, en zijn er nieuwe spandoeken bij laten drukken.

De nieuwe spandoeken verschillen enigszins van de spandoeken die in het verleden voor eenzelfde doel zijn gedrukt. Ze zijn iets kleiner, en van een andere opmaak.
Deze spandoeken zijn nog steeds te verkrijgen!!

Om de kosten van het drukken van de spandoeken te kunnen dekken, kosten ze 25 euro, of een donatieprijs van 30 euro. Mocht je zelf zo’n spandoek op willen hangen, of weet je een gelegaliseerd pand die zo’n spandoek op wil hangen, neem dan even contact op met spandoekenactie@gmail.com

Ze kunnen afgehaald worden, en indien nodig ook opgestuurd worden.

voor meer info zie ook:
http://www.woonstrijd.nl/
http://www.krakengaatdoor.nl/

[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden

Doe mee en voer actie!

  • Jaja, zelfs vanachter je pc kun je (lui)actie voeren! Onderteken petities bij Milieu/Dieren- bschermings websites. Of stuur naar vrienden of wie dan ook diverse (verdiende) unieke Wallpapers en bureaubladachtergronden. >http://www.haagsedieren bescherming.nl >http://www.greenpeace.nl >http://www.bontvoordieren.nl >http://www.wspa.nl zo zijn er nog wel meer.... Elk Ministerie wat wordt overspoeld met Internationale Handtekeningen acties zullen zeker 2x gaan nadenken! Op deze sites staan dan ook: Succesverhalen, dankzij JULLIE!

Deel je info!

  • Spreekt voor zich tog..?? Heb jij nog interressante info voor op Actie Sites als deze? =============================== ernzd@hotmail.com =============================== Alles mag! Zolang je maar een realis- tische kijk hebt op deze wereld die bewoond wordt door de grootste parasiet...>> De Mens!

Contact

  • kontakt zoeken om me af te zeiken of me te steunen, dan moet je hier zijn.. ook voor ideeen natuurlijk! >>ernzd@hotmail.com<<

kraken gaat door!!!

  • korte trip in Squatting NL

Copyright 2002-2018