» Dierenleed over de gehele wereld >Circusdieren, Walvis/Zeehonden-jacht
Circus Dieren>
Achter een gezellig dagje uit met de familie naar het circus
gaat een hoop dierenleed schuil. Uitgebreide onderzoeken in Engeland tonen aan dat er ernstige problemen zijn omtrent het dierenwelzijn van circusdieren. De 5 problemen zijn: huisvesting, transport, trainingsmethoden, gebruik van dieren ter vermaak en handhaving van de openbare orde. De onderzoeken zijn representatief voor heel West-Europa, omdat circussen in West-Europa dezelfde circusacts met dieren inhuren.
De meeste wilde circusdieren vertonen gestoord gedrag, zoals steeds maar ijsberen (heen en weer lopen). Dit komt doordat de dieren het grootste deel van de dag zijn opgesloten in hun kooien. Ze vervelen zich en hebben stress doordat ze steeds van stad naar stad worden verhuisd. Er wordt ook vaak geweld gebruikt om de dieren te temmen.
Waar klagen?
Heeft u tijdens uw vakantie wantoestanden gesignaleerd in een buitenlandse dierentuin? Wij zijn doorgaans helaas niet in staat in te grijpen in dergelijke individuele gevallen. Wij raden u aan zulke klachten te melden bij de Europese vereniging van dierentuinen EAZA of,buiten Europa,de WAZA.

WALVISJACHT
De walvisjacht is ongekend wreed: de gemiddelde doodsstrijd van een aangeschoten walvis is twee minuten, en sommige walvissen doen er meer dan een uur over om te sterven. Soms leeft de walvis nog als hij aan boord in stukken wordt gesneden.De commerciŽle walvisjacht is sinds 1986 verboden door de Internationale Walvisvaart Commissie (IWC) via een zogeheten moratorium. Via mazen in dit verdrag is het desondanks mogelijk op walvissen te jagen. Dat gebeurt door Noorwegen, Japan en IJsland. Japan doet dat bijvoorbeeld onder wetenschappelijke vlag. Sinds het verbod op de commerciŽle walvisjacht van kracht werd, zijn er al meer dan 25.000 walvissen gedood. Er gaan steeds meer stemmen op de walvisjacht volledig te hervatten.
Japan trekt zich niets aan van het moratorium.De Japanse overheid beweert dat het jaagt met een wetenschappelijk doel. Maar DNA-onderzoek wees uit dat het vlees gewoon op de markt belandt. In Japan is walvisvlees een delicatesse. Het land jaagt sinds 1987 vierhonderd dwergvinvissen per jaar in het Zuidpoolgebied. Zelfs IN HET WALVISRESERVAAT dat daar sinds 1994 bestaat. De Japanners jagen ook in het noordelijke deel van de Stille Oceaan. Jaarlijks slachten ze daar zo'n honderd walvissen af.
Protesteer mee!
Red de walvis van de harpoen! Bezoek de internationale website WWW.WHALEWATCH.ORG . Daar kunt u online protesteren tegen de walvisjacht.
GREENPEACE heeft ook een actie>
I - GO! defend the whales (http://whales.greenpeace.org/)

ZEEHONDENJACHT
Het draait allemaal om hun vacht, het bont! O ja joh, jij hebt een leuk kapsel op je hoofd, ik vermoord je daarom om je haar te verkopen.. SICK SICK SICK!
Teken de petitie TEGEN de zeehondenjacht! zie volgende link:
http://www.stopdezeehondenjacht.nl

De Canadese commerciŽle zeehondenjacht: Wreed en niet noodzakelijk!
Als mensen hebben wij het vermogen om andere levende wezens bewust met respect en waardigheid te behandelen. Het is dit vermogen, deze keuze, die ons menselijk maakt. Eenvoudig gezegd; deze keuze ontbreekt helaas bij de Canadese commerciŽle zeehondenjacht.Zeehonden die twee weken tot drie maanden oud zijn, worden genadeloos afgeslacht voor hun huiden.De zeehondenpups blijven een aantal weken hulpeloos en kwetsbaar op het ijs liggen.Onze menselijkheid wordt gemeten door hoe we omgaan met de kwetsbaren onder ons. Wat is er nu kwetsbaarder dan een pasgeboren zeehondenpup, hulpeloos en alleen achtergelaten op het ijs? Een babyzeehond mag legaal gedood worden wanneer hij zijn witte vacht verliest, wat normaal gesproken begint wanneer de zeehond zo'n 12 dagen oud is.Zeehonden worden doorgaans doodgeknuppeld of doodgeschoten en achtergelaten op het ijs, vervolgens worden ze aan een metalen haak op de boot gesleept. Maar enkele jagers checken of de zeehond echt dood is voordat ze het dier gaan villen!
De producten van de jacht zijn onnodige luxeproducten.Dit is niet doden voor voedsel of om te kunnen overleven, dit is doden voor mode.Er zijn geen economische redenen of duurzaamheidsargumenten om deze jacht te rechtvaardigen. De jacht wordt bepaald door de politiek.Daarom is het belangrijk dat u zich nu uitspreekt. We moeten Canada laten zien dat de wereld bezorgd is en niet langer deze dierenmishandeling toestaat!
1) Laat uw stem horen voor een nationaal importverbod van zeehondenproducten! Uw stem is nu harder nodig dan ooit voor een massaal tegengeluid! Laat het Nederlandse parlement horen dat u wilt dat er ook in Nederland een nationaal importverbod op zeehondenproducten komt.

2) Schrijf samen met het IFAW en Greenpeace een protestbrief naar de ambassadeur
3) Maak een gift over om de zeehondenjacht te stoppen.
Ieder voorjaar brengt het IFAW internationale journalisten en politici naar het ijs om de commerciŽle zeehondenjacht in Canada te observeren, met als resultaat een wereldwijde afkeuring van de jacht.Steun ze daarbij..
Furcoats are worn by Very Ugly People! Vreselijk dat mensen het over hun hart verkrijgen die dieren op deze manier te doden of BONT te dragen!!! Zieke geesten zijn dit.........! Er zijn genoeg alternatieven. Ook dieren hebben een ziel en voelen pijn! Dit geld ook voor de Nertsen.. waarom? je hebt dus gewoon een nerts aan of om ofzo,iedereen die bont kleding aan heeft is GEK!!echt waar! Ik hoop echt dat ook de nertsen fokkerijen zo snel mogelijk de deuren moeten sluiten!!
BONT VOOR DIEREN - Furcoats are worn by UGLY PEOPLE, and BEAUTIFULL ANIMALS!

schokkende maar WARE beelden:-


[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden

Doe mee en voer actie!

  • Jaja, zelfs vanachter je pc kun je (lui)actie voeren! Onderteken petities bij Milieu/Dieren- bschermings websites. Of stuur naar vrienden of wie dan ook diverse (verdiende) unieke Wallpapers en bureaubladachtergronden. >http://www.haagsedieren bescherming.nl >http://www.greenpeace.nl >http://www.bontvoordieren.nl >http://www.wspa.nl zo zijn er nog wel meer.... Elk Ministerie wat wordt overspoeld met Internationale Handtekeningen acties zullen zeker 2x gaan nadenken! Op deze sites staan dan ook: Succesverhalen, dankzij JULLIE!

Deel je info!

  • Spreekt voor zich tog..?? Heb jij nog interressante info voor op Actie Sites als deze? =============================== ernzd@hotmail.com =============================== Alles mag! Zolang je maar een realis- tische kijk hebt op deze wereld die bewoond wordt door de grootste parasiet...>> De Mens!

Contact

  • kontakt zoeken om me af te zeiken of me te steunen, dan moet je hier zijn.. ook voor ideeen natuurlijk! >>ernzd@hotmail.com<<

kraken gaat door!!!

  • korte trip in Squatting NL

Copyright 2002-2018